МАРКЕТИНГОВО ПРОУЧВАНЕ И СТРАТЕГИЯ

Стратегията за дигитален маркетинг описва поредица от действия, които използват онлайн маркетингови канали за постигане на различни цели. Каналите могат да включват притежавани, платени и безплатни медии. Стратегията за дигитален маркетинг описва поредица от действия, които използват онлайн маркетингови канали за постигане на различни цели.

FACEBOOK MARKETING

Концентрирайки в себе си огромни количества потребители, най- широко разпространената социална мрежа у нас предоставя страхотни условия за добре планирани маркетинг кампании. Опознаването на структурата и алгоритъма на действие на Facebook, както и създаването на атрактивни послания и ефективни рекламни кампании, в съвкупност са ключът към постигането на конкретни и измерими бизнес цели.

CONTENT MARKETING

Вниманието на потребителите най-лесно може да бъде привлечено чрез качествено съдържание под формата на различни блог-материали, видеа, интерактивни схеми и т.н. В зависимост от предпочитанията ти, чрез изброените средства можеш да предадеш уникално послание към клиентите и посетителите. Когато говорим за „съдържание“ далеч не става въпрос единствено за текстови материали.

E-MAIL MARKETING

Имейлите са едни от най-използваните способи за комуникация. Чрез този способ ти можеш да достигнеш буквално до отделния потребител, адресирайки до него не просто информация, а именно това, от което той се нуждае. Един от най-важните детайли при e-mail маркетингът е да намериш границата между полезна информация и спам. Да направиш така, че да привлечеш вниманието още със заглавието на имейла, да удивиш човека срещу екрана със страхотно съдържание и да спечелиш неговото доверие! Това е съвсем възможно със знания и умения за добрите практики в Еmail маркетинга.

GOOGLE ADS

Google Ads е най-обширната и мощна платформа за реклама, която съществува в момента. Тя позволява да персонализираш рекламите си не само чрез търсените от хората ключови думи, но и чрез характеристики на тяхното присъствие онлайн. Потребителят в този случай знае от какво се нуждае, търси точно това конкретно нещо (да кажем най-добрата пекарна в града), а задачата, която решава Google Ads е как точно твоята услуга да бъде показана на този, който търси. Разбира се, знаем, че твоята пекарна е най-добрата, важното е и другите да разберат за нея. Платформата Google Ads позволява и реклама, не само в търсачката на Google, a също и в YouTube, Gmail и още милиони други сайтове.

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

Същността на SEO е оптимизацията на съдържанието, което предлагате, с цел то да бъде по-откриваемо и съответно по-добре позиционирано по време на търсене. Какво се опитваме да кажем ли? Представи си, че имаш свой блог за пътешествия или пък онлайн магазин за дрехи. Искаш твоят сайт да излиза по-напред при търсене в Google, за да реализираш повече посещения или продажби, а и вярваш, че това, което правиш, заслужава да достигне до повече хора. Благодарение на SEO оптимизацията ти ще успееш да направиш всичко това и да видиш голямата разлика между добро съдържание и освен добро, също така и работещо такова

Създаваме и управляваме Маркетинговата Ви система